Vragen? Bel ons 010 752 14 45

HOME » HUIDTHERAPEUT

De huidtherapeut is dé paramedicus voor de zorg van ons grootste orgaan: de huid. Als paramedicus behandelt de huidtherapeut doorgaans vooral de gevolgen van huidaandoeningen. De diversiteit aan huidproblemen is groot wat het behandelaanbod van de huidtherapeut breed maakt. Van medisch geïndiceerd tot cosmetisch gewenst. De titel ‘huidtherapeut’ is een beschermde titel, vastgelegd in wet Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg (wet BIG, artikel 34). 

Het doel van de behandelingen is altijd gericht op zichtbare verbetering van de huid. Daarom worden uitsluitend behandelingen aangeboden die wetenschappelijk bewezen effectief gebleken zijn.

Om de beste en meest veilige zorg te kunnen leveren worden alle behandelingen uitgevoerd middels de nieuwste technieken en met de beste apparatuur van dit moment. Om de kwaliteit te kunnen waarborgen en up-to date te blijven, worden er regelmatig cursussen en scholingen gevolgd.  Door een gestructureerde, nauwkeurige en resultaatgerichte werkwijze kunt u rekenen op kwaliteitszorg.