Vragen of Afspraak? Bel ons 010 752 14 45


Het is belangrijk om een correcte dagelijkse verzorging voor de huid te gebruiken vooral bij een zieke en/of beschadigde huid. Bij DermaMedi Lijn Rotterdam wordt gebruikt gemaakt van IMAGE Skincare huidverbeterende producten. Wij kunnen u adviseren over wat voor uw huid het beste is. De productadvies hangt er van af van welk huidtype u heeft en welk huidprobleem er meespeelt.


Huidtherapie DermaMedi Lijn werkt met IMAGE Skincare, internationaal expert op het gebied van huidverbetering. De producten vallen onder de cosmeceuticals en bevatten hoge werkzame bestanddelen, zoals zuren, vitaminen en peptiden, waaronder vitamine C, glycolzuur, salicylzuur of retinol, dat zelfs de cellen onder de opperhuid kunnen bereiken, dit in tegenstelling tot reguliere cosmeticaproducten.

De producten kunnen worden ingezet voor huidverbetering en diverse huidaandoeningen, zoals rosacea, pigmentatie, huidveroudering, acne en (acne) littekens. En als thuisproducten als ondersteunde deel van de behandeling. Door thuis de producten in te zetten wordt de huid goed voorbereid op de behandeling, hierdoor ontstaat een sneller en effectiever resultaat. De producten zijn parabenen-vrij, dierproefvrij, vrij van synthetische kleur-en geurstoffen en zijn bewezen effectief.

 

IMAGE Skincare wordt tevens toegepast in de behandelingen voor acne (littekens), pigment, rosacea, huidveroudering door middel van I Peel medische peelings

Wilt u graag weten welke producten voor uw huid geschikt zijn? Plan nu een afspraak in Rotterdam voor een vrijblijvend advies