LPG Endermologie®, de nieuwste systeem LPG Cellu M6 Alliance in Rotterdam

De Endermologie behandeling is gebaseerd op een diepe, mechanische bindweefselmassage die voor een sterke verbetering van de stofwisseling en bloedcirculatie zorgt. Bij deze methode worden huid, onderhuid en onderhuids bindweefsel behandeld met de nieuwste versie en machine, de LPG Cellu M6 Alliance. De mechanische stimulatie van cellen, Endermologie genoemd, maakt het mogelijk de huid opnieuw te activeren op een 100% natuurlijke, niet agressieve en pijnloze manier. De behandeling heeft geen hersteltijd nodig, waardoor direct de dagelijkse activiteiten hervat kunnen worden. 

LPG Endermologie behandeling is breed inzetbaar, zowel voor gezicht als lichaam en is geschikt voor zowel vrouwen als mannen.Verschil tussen de nieuwste LPG M6 Alliance en de voorgaande LPG apparatuur

Als enige in de markt in het nieuwste Alliance systeem een 3-dimensionele behandelkop gelanceerd, waarbij er 3 aandachtspunten in 1 handeling tegelijkertijd behandeld kunnen worden. Dit wordt mede mogelijk gemaakt door de combinatie van een roller én klep (dus niet alleen rollers zoals bij andere oude systemen). De techniek wordt zowel therapeutisch als esthetisch ingezet. 

Bij de voorgaande techniek van LPG (zoals bijv. LPG Integral) werkten we op cellulite en (huid)verstevigen of vetverbranding en verstevigen.

Bij deze vernieuwde klep/rol technologie behandeling, worden de 3 doelstellingen van cellulite en draineren, stimulatie vetverbranding en huid verstevigen in een behandeling uitgevoerd.

 

Endermologie® Alliance wordt toegepast bij:

 • Cellulite
 • Vastzittende vetophopingen (panniculose)
 • Verouderde huid
 • Verslapte huid
 • Lip- en of vocht (oedeem)
 • Bestraalde huid
 • Pijn aan spieren en gewrichten
 • Striemen (bijv. door zwangerschap)
 • Littekens door trauma (brandwonden, schaafwonden, andere verwondingen of operatie)
 • Voor & na liposculptuur of liposuctie

 

Voordelen van LPG Endermologie Cellu M6 Alliance

 • 100% natuurlijk en veilig
 • Niet pijnlijk
 • Geen operatie
 • Minder cellulite
 • Strakker figuur & stevigere huid

 

LPG Endermologie lichaam

Het nieuwe patent (gemotoriseerde rol en klep gecombineerd met een sequentiële aanzuiging) werkt gelijktijdig in op de afvoer van hardnekkige vetten en op de huidkwaliteit (stevigheid, sinaasappelhuid) en maakt het voor de lichaamstechnologie mogelijk om rechtstreeks in te werken op de adipocyten die aanwezig zijn in onze onderhuid (slankheidsscellen) en op de fibroblasten, die aanwezig zijn in onze huid (jeugdigheidscellen). Een 360°-aanpak maakt een einde aan het dilemma: slankheid of stevigheid?

LPG Endermologie gezicht

LPG endermologie biedt 100% natuurlijke celstimulatie en is een actieve stimulatie van de huid die strijd tegen de tekenen van huidveroudering. De mechanische stimulatie van cellen, endermologie genoemd, maakt het mogelijk om hun ontwakingsproces opnieuw te starten, op een natuurlijke en pijnloze manier. De verminderde cellulaire activiteit opnieuw activeren in de kern van onze huid om rimpels, verslapte huid, de onderkin, de contouren te verbeteren. LPG Endemologie werkt als een echte fitness voor de huid. Deze cellulaire stimulatie maakt het voor de fibroblasten (jeugdigheidscellen) mogelijk om hun productie van collageen (stevigheid), elastine (soepelheid) en hyaluronzuur (volume en hydratatie), die natuurlijk in onze huid aanwezig zijn, opnieuw op gang te brengen.

Verloop van een behandeling 

Het LPG apparaat heeft diverse behandelkoppen, geschikt voor verschillende aandoeningen en lichaamsdelen.

 • Met behulp van een behandelkop wordt een huidplooi opgepakt en uitgerold.
 • Hierdoor ontstaat een massage die onder meer de bloedsomloop en lymfevaten stimuleert en zo de aanvoer van voedingsstoffen en afvoer van afvalstoffen bevordert.
 • De behandeling doet geen pijn. In sommige gevallen is wel enige napijn mogelijk, meestal een aantal uren na de eerste behandeling. Later verdwijnt ook dat.
 • Bij lichaamsendermologie is het dragen van endermowear LPG (bodypak), dat een betere geleiding van de behandelkop mogelijk maakt, verplicht. Dit is een bodysuit dat het gehele lichaam bedekt. De kit voor gezichtsendermologie® bestaat uit lift 20 (behandeling van het gezicht, de hals, het decolleté en de buste) en lift 10 (behandeling van de oogcontour, lipcontour en de handen). Deze kit is voor u persoonlijk en garandeert een perfecte hygiëne tijdens uw sessies voor gezichtsendermologie.
 • Een behandeling duurt gemiddeld 30 tot 40 minuten, afhankelijk van welke gebieden u behandeld wilt hebben.

 

Aantal behandelingen

Het aantal behandelingen is sterk afhankelijk van uw klachten, het doel dat u voor ogen heeft, de conditie van uw huid en uw hormoonhuishouding. Gemiddeld heeft u 15 a 25 behandelingen nodig om het beste zichtbare resultaat te bereiken. Dit is per individu zeer verschillend. Het kan dus zijn dat u na 10 behandelingen al kan overstappen op de onderhoudsbehandelingen. Het kan ook zijn dat u 20 of meer behandelingen nodig hebt om het gewenste resultaat te bereiken. Dit alles gaat in overleg met de huidtherapeut. De eerste weken wordt er 2 a 3 x per week behandeld. Na deze intensieve start wordt het aantal behandelingen langzaam afgebouwd naar 1 behandeling per maand om de resultaten te behouden. De tijd tussen de behandelingen dient minimaal 48 uren te bedragen. 

Door Endermologie kunt u zonder chirurgische behandeling uw lichaam weer in goede vorm krijgen. Om een blijvend resultaat te verkrijgen kan het in sommige gevallen wenselijk zijn om eenmaal per 4 - 6 weken de behandeling te herhalen. 

 

Resultaat van Endermologie 

Wetenschappelijke onderzoeken hebben het effect van het LPG apparaat aangetoond waarbij de vet- en vochtophopingen nemen af en de bindweefselstructuur verbetert. De vorming van elastinevezels en collageenvezels wordt gestimuleerd waardoor de huid steviger, soepeler, gladder, strakker en gezonder wordt.

Bekijk hier alle wetenschappelijke onderzoeken van LPG Endermologie.

 

Adviezen tijdens- en na de Endermologie behandeling

Deze methode dient gecombineerd te worden met een goede algehele lichaamsverzorging, waarbij gelet wordt op voeding en beweging.

Hoewel de behandeling bij cellulite ook werkt zonder dieet en beweging, zijn dit toch voorwaarden voor een gezonde leefstijl. U wordt gevraagd om blijvend veel water te drinken teneinde een goede stofwisseling in stand te houden.

Uw leefstijl, maar ook de persoonlijke hormoonhuishouding speelt een belangrijke rol bij het in stand houden van de resultaten. Dit kan variëren van enkele maanden tot meerdere jaren.

 

Wilt u meer weten over Endermologie behandelingen bij DermaMedi Lijn in Rotterdam?

Wij adviseren u graag over de mogelijkheden, neem daarom contact met ons op 010 - 7521445